alt_text  
Търсене: 

0800 15145

ИНФОРМАЦИОНЕН и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР за КЛИЕНТИ

всички промоции
всички новини »
05.09.2017
ТРАДИЦИЯ, ПРЕВЪРНАЛА СЕ В УСПЕХ
увеличи увеличи увеличи увеличи увеличи

Днес, за пореден път, в Учебния център на „Екотерм Проект“ ЕАД се проведе 26-тият годишен традиционен семинар.

В шоурума на центъра участниците бяха посрещнати от изложените най-нови продукти, които фирмата включва в своята гама от този сезон. Ексклузивно бяха представени комбинираните котли Bisolid Automat, при които автоматично се превключва от основното гориво (дървесни пелети) към допълнително (дърва или дървесен чипс). За пръв път бяха показани и горелки Bisolid EVO xx R tsc, с уникален тубус, конструиран за изгаряне на слънчогледови пелети, осигуряващ високоефективно и екологично чисто изгаряне с ниски емисии на вредни газове и фини прахови частици. Гамата се разширява и с чугунени котли, нови италиански пелетни камини с модерен дизайн, газови котли, произведени в Германия от фирма WOLF, електрически котли и слънчеви колектори. Представени бяха и предимствата на подово, таванно и стенно отопление и охлаждане Emmeti.

 

Освен демонстрация на нови изделия, като комбинирани котли и камини, бе представен и нов проект, който компанията ще стартира от месец Септември догодина. Експерти от фирмата зададоха и визуализираха новите насоки относно търговската стратегия, сервизната и рекламна политика, както и настоящите и бъдещи тенденции за развитие.

На форума, в който освен инж. Марин Маринов, Изпълнителен директор на Екотерм Проект и инж. Мартин Владимиров, Мениджър вътрешна търговия, участваха и експерти в различни направления. Бяха раздадени и награди на най-успешните търговски и сервизни партньори. Семинарът протече сред непринудена атмосфера и професионална обмяна на опит.20.11.2017
Bisolid и GreenEcoTherm в Португалия
...
01.11.2017
Екотерм Проект представя комплексните и системни решения на WOLF GmbH
...