alt_text  
Търсене: 

0800 15145

ИНФОРМАЦИОНЕН и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР за КЛИЕНТИ

всички промоции
всички новини »
09.05.2017
Екотерм Проект и Wolf със съвместен технически семинар за газови кондензни котли
увеличи увеличи увеличи увеличи

На 05.05.2017 фирма Екотерм Проект покани своите дистрибутори от България на специализиран технически семинар с тема „Представяне на продукти, системи и решения на WOLF GMBH“. Събитието се проведе на два терена в град Хасково – презентационна част в учебния център на Екотерм Проект и демонстрационна част в сервизния център на фирмата.

Семинарът бе уважен от над 60 присъстващи, а специален гост и един от основните презентатори бе г-н Хуберт Берндт – регионален търговски мениджър на WOLG GMBH за територията на Източна Европа. Той представи световноизвестната немска фирма в интересна презентация точно след откриването на техническия семинар от инж. Марин Маринов, изпълнителен директор на Екотерм Проект.

Денят продължи с продуктови презентации на газови кондензни котли FGB и MGK-2 (130 – 1000 kW) и на управляващия модул BM-2. След приятен бизнес обяд ръководителят на сервизния отдел на Екотерм Проект представи чрез практически демонстрации изискванията при сервизното обслужване и поддръжка на газови кондензни котли. В края на работния ден всички въпроси на участниците по предложените теми бяха изчерпателно отговорени.

Към днешна дата дистрибуторите на Екотерм Проект в цялата страна очакват всички, проявяващи интерес към продуктите на фирмата, за да задоволят техните нужди и да им представят изчерпателно предимствата на всички нейни продукти – собствено производство на котли и горелки, изгарящи биомаса, както и продукти за отопление и охлаждане на водещи Европейски марки, представени в България само от Екотерм Проект.09.05.2017
Екотерм Проект и Wolf със съвместен технически семинар за газови кондензни котли
...
03.04.2017
Отново успешно изложение за Екотерм Проект
...